Studio Lois
Fit for students blauw2.png

Over mij

LoisRamselaar.jpg
 

Over mij

Hi! Ik ben Loïs, grafisch ontwerper. Met een scherp oog voor detail kijk ik kritisch naar de wereld om mij heen. Dit gebruik ik als inspiratie voor mijn werk. Mijn passie vind ik in het bedenken van concepten. Deze 'big ideas' zet ik om naar krachtige en vooral spannende creaties. Hierin zoek ik heel erg graag de rand van het grafisch ontwerpen op.

In januari 2016 ben ik afgestudeerd aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle. Een 'break' heeft mij ontzettend veel nieuwe inzichten, inspiratie en ervaringen opgeleverd. Na hard in de horeca gewerkt te hebben en daardoor veel mensenkennis op te hebben gedaan, ben ik een aantal maanden gaan backpacken in Azië. Dit zie ik als een hele verbreding van mijn ontwikkeling. Sinds januari 2018 ben ik naast mijn eigen studio tevens werkzaam voor het bureau d.is.xt. Hier transformeer ik marketing concepten om naar gepersonaliseerde omnichannel advertenties op schaal. Naast het creëren van ’offline’ uitingen doe ik híer veel ervaring op als ontwerper van digitale/ online marketing. 

Wil je meer informatie over mij als detail monster en millimeter/pixel perfectionist met een liefde voor typografie? Of wil je meer weten over mijn werk? Neem gerust contact met mij op.

 

CV op aanvraag.

 
 

 

Contact

Loïs Ramselaar
Grafisch ontwerper en oprichter
+31 630710980
info@studiolois.nl

 

STUDIO LOIS
Hendrik van Viandenstraat 13A
3817 AA  Amersfoort

KvK-nummer: 65416473
BTW-nummer: NL207030777B01